| Autor |
Mesaj |
Mouse
Incepator

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 1 Localitate: Vaslui |
|
Thief lvl 4 |
|
Ficare din cele 3 mesrii hunter thief trader poti ajunge lvl 5 maxim pe iSRO dar de la lvl 4 primesti titlu de "Expert" si presupusul dmg aditional împotriva trader/hunter dak esti thief si viceversa.Am adus la discutie acest subiect deoarece sunt in cautare de cineva cu care sa facthief lvl 4 cu un exploit de therapie urmarind urmatorii pasi:
1 cei care vor sa devina thief lvl 4 iau impreuna cu mine 5* ca trader
2 iesim pe la E gate jangan de ex. sau oriunde stim ca nu osa fim deranjati
3 lasam toti marfa si ne teleportm revenim si luam marfa celuilalt ca thief
4 folosesc therapie de 79 ce va impiedica orice thief NPC sa ne atace si ne teleportam la thief town fara o potiune consumata
Necesitati -pt a fi posibil acest exploit trebuie ca fiecare sa aiba partener de aprox acelasi lvl sa aiba acelasi nr de slots in bizon/camila ex pt mine 75 imi trebuie cineva min69 si max 77
-un hunter care sa pazeasca marfa in az de alti thifi(optional dar care cred ca ar face ceva hunter exp)
DECI SA NU VENITI LA MINE SINGURI !!! DOAR CU UN ASOCIAT ADECVAT
costurile pt acest exploit: -nr de bizoni/camile consumate
-nr de return scrol utilizate
-suma pierduta cand vinzi marfa la thifi(marfa cumparata cu valoarea X este vanduta la thief town cu vreo 10% mai putin din X
_________________ [url=http://profile.xfire.com/mousedgamer][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/os/type/2/mousedgamer.png[/img][/url] |
|
| 02/06/2007 13:42 |
|
 |
GREUU_UBY
Administrator

Data inscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 149 Localitate: Vaslui |
|
|
| 07/06/2007 14:51 |
|
 |
Radu
Administrator

Data inscrierii: 25/Feb/2007 Mesaje: 23
|
|
|
|
Eu is lvl 3 la thief cu faza asta asa ca mai e pana la 4
|
|
| 14/06/2007 12:07 |
|
 |
GREUU_UBY
Administrator

Data inscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 149 Localitate: Vaslui |
|
|
|
numai io is lvl 5?
| 14/06/2007 12:19 |
|
 |
Radu
Administrator

Data inscrierii: 25/Feb/2007 Mesaje: 23
|
|
|
|
Se pare ca treaba asta nu mai e "valabila" datorita noului sistem de job-uri implementat dupa Up-date-ul "Legend 1"
|
|
| 08/07/2007 20:27 |
|
 |
misanchik
Incepator

Data inscrierii: 20/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Bulgaria |
|
|
|
Thank you for sharing this great information!
|
|
| 01/08/2012 11:53 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|