| ce meserie iti place cel mai mult? |
| thief |
|
57% |
[ 8 ] |
| trader |
|
28% |
[ 4 ] |
| hunter |
|
7% |
[ 1 ] |
| nici una |
|
7% |
[ 1 ] |
|
| Voturi totale : 14 |
|
| Autor |
Mesaj |
nazguul
Incepator

Data inscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 14 Localitate: iasi |
|
"old ppl need help" section here |
|
eu am avut o "stagnatie" de vreo 6-7 luni in care n'am jukt din cauza lipsei acute de net si am cam ramas in urma in legatura cu lucrurile noi ce au fost adaugate in aceasta perioada. asa k dak va mai intreb cu cat se vinde asta si aia nu inseamna k sunt un n00b ci doar am ramas in urma. am dat acu 3 sapt knd am reinceput sa joc, un protector elixir cu 25000, pretul "de pe vremea mea" iar apoi am vazut k pretul de acu e undeva la 100000.asa k o sa mai intreb preturile din knd in knd k sa nu'mi mai iau tzeapa.prob e k nimeni nu mi'a explikt mai nik in leg cu aceste "adaugari" si mi'e cam greu sa'mi dau seama de ele de unul singur. asa k v'as ruga sa postati info in leg cu aditiile din ultimele 6 luni, care sunteti mai vechi de 6 luni, stiu eu, preturi, stones, tablete, sau alte chestii noi, si astel ma ve'ti ajuta atat pe mine cat si pe noii membri ( cei care acum incep sa joace aces mmo )
va multumesc
|
|
| 05/02/2007 17:31 |
|
 |
GREUU_UBY
Administrator

Data inscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 149 Localitate: Vaslui |
|
|
|
imi place traderu dar mai misto cred ca e thief :D
cand o sa sporesc , cand o sa fiu mare o sa-ty spun din proprie exp
momentan...trader
|
|
| 05/02/2007 18:56 |
|
 |
Barboss6u
Incepator

Data inscrierii: 06/Feb/2007 Mesaje: 5
|
|
|
|
THIEF e cel m-ai tare va zice Barbuta si dac nu ma credeti intrebatil pe Urs si pe Profe 
|
|
| 06/02/2007 05:24 |
|
 |
costel4vlad
Vizitator
|
|
|
Thie e cel mai distractiv dar si hunterul........ca imi place sa ucid 
|
|
| 10/02/2007 16:43 |
|
 |
stevy
Incepator

Data inscrierii: 04/Feb/2007 Mesaje: 12
|
|
|
|
cel mai klumea e thifingu pt k .......................................................imi place sa vad traderii cu steag in spate cum mor de la hotzi mei:PPPPP 
|
|
| 23/02/2007 23:46 |
|
 |
GREUU_UBY
Administrator

Data inscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 149 Localitate: Vaslui |
|
|
|
lol=))=))
|
|
| 24/02/2007 21:52 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|